PRU13, Catatan 5,00pagi 6hb. Mei 2013, buat Larut.

Tahniah Parlimen Larut dan ketiga-tiga DUN dibawahnya kekal milik UMNO/BN. Mulai sekarang setiap tindakan ke empat-empat orang pemimpin politik yang menang ini akan diperhatikan. Al Watan berharap satu kerjasama jitu di antara mereka akan menyumbang kearah pembangunan dan kesejahteraan masyarakat setempat dan Malaysia amnya.

Wakil ke Parlimen di harap dapat menyumbang kearah pembangunan negara dengan memberi perhatian terhadap kepentingan Larut dalam mewakili suara Larut di Parlimen. Wakil-wakil DUN juga di harap dapat berfungsi dengan baik di DUN Perak. Jika ditakdirkan mereka dilantik kejawatan-jawatan tertentu di peringkat pusat dan negeri, di harap perkara yang sama juga dilakukan.

Jangan lupa setiap janji yang telah ditaburkan semasa kempen, samada secara peribadi maupun yang dibuat oleh UMNO/BN secara keseluruhannya. Paling utama pastikan pembantu-pembantu dan wakil-wakil yang dilantik adalah dari individu-individu yang boleh dipercayai, jujur dan cekap bekerja. Jangan diulang kesilapan lama.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s